Victor Hănescu a premiat astăzi juniorii finaliști din cadrul BRD Năstase Țiriac TrophyVictor Hănescu, cel mai bine clasat tenisman român al momentului, a premiat pe data de 19 aprilie primul câștigător al semifinalei Juniors Open 2013 din cadrul BRD Năstase -Țiriac Trophy. Acesta este Dragoș Dima, cel care va avea șansa să joace primul său turneu ATP din carieră.

 

„Mă simt bine urmărind partidele juniorilor pasionați de tenis pentru că văd multă motivație și determinare din partea lor pe teren. Mă bucur că am avut ocazia să fiu eu cel care l-a premiat pe Dragoș și că i-am putut preda astfel ștafeta. Cu astfel de juniori talentați, Romania sigur va avea viitor în tenis.”, a declarat tenismanul Victor Hănescu.

 

La turneu s-au înscris 30 de sportivi, însă doar cei doi juniori câștigători au primit din partea organizatorilor un wild-card care îi va poziționa pe tabloul de calificări al turneului  principal, dotat cu premii în valoare de 410.200 euro și 250 de puncte ATP.

 

Victor Hănescu s-a pregătit pentru turneul internațional de tenis BRD Năstase Țiriac Trophy, găzduit de Arenele BNR din București, care a început pe 20 aprilie, și va lua sfârșit în data de 28 aprilie.

 

Leave a reply