spirala MISA baile Herculane (1)Peste 4.500 de adepţi ai Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) sunt aşteptaţi la Băile Herculane pentru tabăra de yoga. Prima spirală este programată pentru 1 mai. Pensiunile şi hotelurie din staţiune încep să se umple, iar proprietarii se aşteaptă la încasări substanţiale.

rimii membri MISA au ajuns deja în staţiunea Băile Herculane cu cinci zile înaite de prima spirală. Localnicii îi aşteaptă nerăbdători, pentru că odată cu yoghinii vine şi profitul. Mai ales că oaspeţii vor sta zece zile.

Rezervările la hoteluri şi pensiuni au fost deja făcute, iar restaurantele şi-au adaptat meniurile la cerintele lor: preparate vegetariene, prajituri, ouă şi lactate.

„Le facem ciorbe de legume, supă cremă, supă de roşii cu fidea. La felul doi le facem sarmale, orez cu legume, mazăre, legume, spanacu cu ou”, a spus Ioana Dugulescu, bucătar al unei pensiuni.

„Suntem pregătiţi cu toţii, este ca o gură de oxigen pentru noi”, a spus Patrică Bat, manager de hotel.

Şi parcurile aflate în grija primăriei au fost amenajate, fiindcă yoghinilor le place să exerseze în natură. Adepţii MISA au închiriat platoul Coronini, locul preferat pentru spirale. Tot acolo vor petrece și noaptea de Înviere cu ouă roșii și lumânări.

Leave a reply