Home / BĂILE HERCULANE / Președintele PDL Caraș-Severin a demisionat

Președintele PDL Caraș-Severin a demisionat

Nicusor Vasilescu-primar Baile Herculane (8)Nicușor Vasilescu, preşedintele interimar al PDL Caraş-Severin, şi-a anunţat ieri demisia din această funcție deținută în partid.
Edilul din Băile Herculane a fost liderul organizaţiei judeţene a PDL din martie 2012, imediat după ce Sorin Frunzăverde a demisionat din partid.
„Am decis să îmi depun demisia din funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a PDL Caraş-Severin… Mai menţionez că nu demisionez şi din calitatea de membru al Partidului Democrat Liberal ci doar din funcţia de conducere pe care o am la această oră în PDL Caraş-Severin. Vreau să precizez, de asemenea, că nu intenţionez să candidez pentru vre-o funcţie la alegerile interne care vor urma în organizaţia judeţeană Caraş-Severin“ , a transmis Nicușor Vasilescu printr-un comunicat de presă.
În prezent deține funcția de primar al stațiunii Băile Herculane, fiind la al doilea mandat.

About admin

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns