Nicusor Vasilescu-primar Baile Herculane (8)Președintele filialei județene a PDL, Nicușor Vasilescu, a luat atitudine față de declarațiile din presă ale consilierului județean Aurel Miclea, susținând că insuccesul acestuia în alegeri s-a datorat indiferenței sale față de locuitorii din Bozovici, unde fusese primar.
Vasilescu îl acuză pe Miclea că și-a ignorat îndatoririle de edil față de comună:”  în care ajungea extrem de rar, de doar câteva ori într-o lună. Ba, mai mult, și atunci când ajungea la Bozovici, domnul Miclea era mai degrabă de găsit la diverse jocuri de noroc decât la Primărie.”
Președintele PDL Caraș-Severin susține că atât Miclea cât și delegații de pe Clisură și Valea Almăjului au uitat de moțiunea Elenei Udrea și fără să dea explicații au trecut peste noapte în altă tabără, votând de fapt moțiunea Blaga, numindu-i astfel oameni fără caracter și fără demnitate.
Nicușor Vasilescu a mai precizat în comunicatul de presă: ”nu am obligat pe nimeni să voteze ca mine, însă mă deranjează când văd un om, precum Miclea, care nu a făcut nimic pentru partid în ultimul an, acţionând ca un laş!”

Comments

Leave a reply