banner electoral aurel miclea moldova noua (5)În urma declarațiilor făcute de președintele PDL Caraș-Severin referitoare la atitudinea consilierul județean Aurel Miclea, cel din urmă și-a prezentat, printr-un comunicat de presă, dreptul la replică. Aurel Miclea susține că nu dorește să i-a parte la ”acest circ mediatic creat de domnul Vasilescu”, după cum precizează în comunicatul de presă.
Consilierul județean își explică aderarea la moțiunea Blaga prin faptul că Vasile Blaga și-a expus moțiunea la Reșița în fața membrilor PDL și a considerat-o varianta cea mai bună pentru viitorul partidului. Acesta precizează  că libertatea de exprimare și alegerea nu sunt un act de lașitate, după cum a fost acuzat.
Aurel Miclea îl acuză la rândul său pe Nicușor Vasilescu că nu știe ce este respectul și nici  să piardă cu demnitatea, iar despre declarațiile făcute de președintele PDL Caraș-Severin la adresa sa, susține că sunt nefondate și frizează ridicolul.
Consilierul județean și-a încheiat dreptul la replică precizând că un lider veritabil are datoria de a coagula, nu a dezbina și că aceste atitudini,  cu care nu este de acord, nu au nimic în comun cu comunicarea și consensul politc.

Comments

Leave a reply