Home / Banat / Târg de Nunți la Reșița

Târg de Nunți la Reșița

targ de nunti resita55s143Weekend-ul acesta Restaurantul Capitol din Reșița a găzduit Târgul de Nunți. La eveniment au participat firme care s-au întrecut în oferte de organizare și decorare a diverselor evenimente: nuntă, botez și altele; fructe sculptate, aranjamente florale,  diverse obiecte decorative, dulciuri decorate în cele mai colorate și diverse moduri, torturi festive tematice.

targ de nunti resitaNoutățile  acestui târg au fost torturile din scutece de unică folosință, cu care este întâmpinat bebelușul care se pregătește să vină acasă  de la spital, după naștere. Apoi, folosirea ursitoarei la nuntă, dar și fructele sculptate, care pe lângă dulciurile colorate și delicioase, vin să decoreze mesele invitaților la nuntă sau botez.

Printre oferte s-au numărat serviciile de sonorizare și cele foto-video, nelipsite de la astfel de evenimente, dar și demonstrații de coafuri pentru  mirese, nașe sau chiar invitate. Într-un cuvânt, oferte pentru toate gusturile și toate buzunarele.

About admin

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

2 comments

Lasă un răspuns