Home / Banat / Valeria Schelean susține regionalizarea României

Valeria Schelean susține regionalizarea României

Valeria ScheleanValeria Schelean, deputat de Caraș-Severin pentru Colegiul V, a avut a ținut a doua conferință de presă de după alegeri. Deputata și-a prezentat activitatea parlamentară, situația cabinetelor parlamentare și amendametele depuse la Legea Bugetului 2013.

Valeria Schelean a mai susținut că nu este de acord cu încurajarea superimunității parlamentare și că în urma necontestării în instanță a deciziilor ANI ar trebui să ducă la suspendarea parlamentarilor.

O altă idee dezvoltată în conferința de presă face referire la proiectul de regionalizare a României propus în dezbatere publică de Sorin Frunzăverde. Valeria Schelean a explicat că PDL va susține regionalizarea și că deși n-a văzut încă proiectul, el va ajunge cu siguranță în comisia juridică și-l va studia cu atenție.

About admin

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

One comment

Lasă un răspuns