Home / Banat / A vrut să vândă un kilogram de haşiş în benzinăria Rompetrol din Caransebeş

A vrut să vândă un kilogram de haşiş în benzinăria Rompetrol din Caransebeş

646x404Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. au reuşit prinderea în flagrant a unui tânăr, suspectat de trafic internaţional de droguri, în timp ce încerca să comercializeze 1 kg de haşiş, contra sumei de 9.300 de euro.

Poliţiştii şi procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Mehedinţi au efectuat cercetări privind o grupare infracţională organizată specializată în comiterea de infracţiuni de trafic internaţional de droguri, care acţiona în Romania şi Italia.
Aceştia au prins în flagrant un tânăr de 25 de ani, din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, în timp ce încerca să comercializeze, în municipiul Caransebeş, un kg de droguri de risc (haşiş), contra sumei de 9.300 de euro.
Din cercetări a reieşit că drogurile au fost procurate din Italia şi aduse în ţară, de către suspect, în autoturismul personal, respectiv, printr-o firmă de curierat.
Faţă de cel în cauză s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, după care a fost prezentat instanţei de judecată care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Totodată, autoturismul folosit de suspect pentru introducerea drogurilor în ţară a fost indisponibilizat la sediul I.P.J. Mehedinţi.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspectului, cât şi pentru depistarea tuturor persoanelor implicate.

About cristian.frant

Check Also

Prime Web Sites That Write Essays For You

Follow the steps we recommended above, and one of the best essay writing service evaluation …

One comment

Lasă un răspuns