Home / Banat / Dragoste mare printre resiteni

Dragoste mare printre resiteni

nou nascuti craciun 2012 (1)Sporul natural pe anul 2012 al Municipiului Resita este in crestere. Asta pune orasul in aceeasi categorie cu altele precum Timisoara, Bucuresti sau Cluj-Napoca.

Serviciul Public Comunitare de Evidenta a Persoanelor din cadrul Primariei Resita a eliberat situatia deceselor si nasterilor de pe raza orasului. Din datele emise, au avut loc 63 de nasteri si 61 de decese, iar datorita acestor numere, sporul natural al municipiului este pozitiv.

Pentru Resita este un lucru pozitiv, pentru ca o incadreaza in randul oraselor mari care au spor natural pozitiv, in timp ce pentru cele mici, acest lucru nu este o caracteristica. La categoria casatorii, 11 cupluri si-au unit destinele, iar 6 au ales calea divortului.

About sergiu.nica

Check Also

S-a semnat contractul “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, a rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare din Reșița”

Contractul CS-CL-06 “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare …

One comment

Lasă un răspuns