Home / Banat / Ce spun astrele despre 2013!

Ce spun astrele despre 2013!

La-multi-ani.jpgDeși pentru superstițioși 13  este un număr cu ghinion, iar viața românilor va fi afectată de un nou val de scumpiri, astrele ne prevăd un an bun, lucru valabil pentru toate zodiile, după spusele astrologilor. Ce să credem? Fiecare după credința sa!

Acest an se află sub zodia șarpelui de apă, după zodiacul chinezesc. Ce înseamnă asta? Anul 2013 va fi unul benefic pentru toate zodiile. Sunt favorizate intuiția, emoția, latura artistică, spiritualitatea, dorința de a trăi viața cu calm și echilibru în toate. Oare așa să fie? Păi noi românii suntem oamenii extremelor: unii săraci și umiliți, alții bogați, aroganți și cheltuitori. O fi valabil pentru cei cu caracter, care oricum sun echilibrați,  omenoși și sensibili.

Dar să trecem la ce spun astrologii. Sub  semnul șarpelui oamenii sunt darnici cu cei apropiați, norocoși la bani  și le place să se distreze foarte mult.

Anul 2013 va fi un an bun pentru toată lumea din punct de vedere spiritual și sufletesc, al frumuseții și ideilor bune. Va fi benefic pentru artiști, pictori, dansatori, actori.

Dar șarpele este posesiv și gelos iar cuplurile trebuie să fie atente la acest aspect.

Vom câștiga bani mai mulți cu eforturi mai mici. Este un an al câștigului în bani. Iar la locul de muncă vor avea succes cei care se bazează pe propriile forțe.

Persoanele născute în anul șarpelui de apă au înclinație spre artă, o frumusețe fizică aparte și un suflet boem.

O previziune mai puțin plăcută este că în acest an lumea se va confrunta cu fenomene meteo extreme.

 

Articol realizat cu informații unica.ro

 

About cristian.frant

Check Also

Prime Web Sites That Write Essays For You

Follow the steps we recommended above, and one of the best essay writing service evaluation …

Lasă un răspuns