politia bocsaÎn a doua zi de Crăciun, o bătrână de peste 70 de ani a fost spintecată în propria casă de un bărbat din anturajul ei. Deși autorul a dat drumul la câini în casă în așa fel încât totul să  indice că bătrâna a fost sfârtecată de animale, fapta a ieșit la iveală.

O bătrână de 73 de ani din Bocșa a fost găsită în casă moartă de către o fetiță, rudă cu aceasta. Imaginea victimei era una desprinsă parcă din filmele horror, dat fiind faptul că autorul crimei i-a retezat sânii și i-a spintecat stomacul, ca apoi să o lase pradă unor câini.

Autorul crimei îngrozitoare de la Bocșa este cunoscut sub numele de Sandokan și este de loc din Ocna de Fier. Vecinii bătrânei povestesc că aceasta era despicată și câinii erau înăuntru atunci când a fost descoperită.

totul a început marți seara, când bătrâna împreună cu un bărbat de peste 50 de ani, cunoștință veche din anturajul femeii, au stat la un pahar cu alcool. Bărbatul susține că bătrâna îi datora 100 de euro și refuza să îi înapoieze, moment în care a decis să o omoare. După ce i-a tăiat cu cuțitul sânii și stomacul, i-a împrăștiat intestinele prin cameră și a dat drumul în casă la niște câini care să devoreze trupul bătrânei, în încercarea de a mușamaliza totul.

Bărbatul a fost reținut într-o altă localitate la aproximativ o oră de la descoperirea corpului victimei. Mâine acesta a va fi prezentat Tribunalului Caraș-Severin cu propunerea de arestare preventivă.

carbunaru ancutaAstăzi, 26 decembrie a.c., în jurul orei 9.30, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că o femeie este decedată în locuința sa din Bocșa. Echipa de cercetare deplasată la fața locului, a constatat că femeia în vârstă de 73 ani este decedată, iar pe corp a prezentat urme vizibile de violență, existând suspiciuni de omor. La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin a fost constituită o echipă operativă complexă, care sub coordonarea procurorului, a reușit să identifice principalul suspect la doar o oră după sesizarea faptei, acesta fiind U.ALEXANDRU, în vârstă de 59 ani, din Ocna de Fier. În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că bărbatul a fost la victimă în noaptea de 25/26 decembrie unde pe fondul consumului de alcool și a unei neînțelegeri din cauza unei sume de bani cu victima, bărbatul i-a aplicat acesteia mai multe lovituri de cuțit în zona abdominală și toracică, după care a plecat. Cadavrul victimei a fost depus la morga Spitalului Județean Reșița unde în urma necropsiei efectuate de medicul legist se vor stabili cu exactitate cauzele decesului. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine, 27 decembrie a.c., să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. În cauză se continuă cercetările pentru săvâșirea infracțiunii de omor

 

Comments

Leave a reply