Home / Banat / ALERTĂ! Tâlhărie în ziua de Crăciun la un bar cu jocuri mecanice din Reșița FOTO-VIDEO

ALERTĂ! Tâlhărie în ziua de Crăciun la un bar cu jocuri mecanice din Reșița FOTO-VIDEO


talharie bar incontro resita in ziua de craciun (2)Un bar cu jocuri mecanice din Reșița a fost tâlhărit în această dimineață. Paznicul, un bărbat de 74 de ani, a fost bătut crunt iar tâlharii au furat 1.700 de lei din bar. Bărbatul este în stare gravă fiind internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

În jurul orei 24 barmanul a numărat banii și i-a pus într-un sertar cu cheie, din spatele barului. Paznicul s-a închis în interiorul barului dar, se pare că, la un moment dat a ieșit să arunce gunoiul. Acela a fost momentul în care agresorii au intrat peste el și i-au dat o bătaie soră cu moartea.

talharie bar incontro resita in ziua de craciun (5)Se pare că tâlharii știau unde se află banii, pe care i-au luat și au fugit. Paznicul s-a închis din nou în bar și nu a mai deschis decât patronilor barului, care în jurul orei 8 și un sfert au ajuns acolo și au sunat la 112. Paznicul a fost luat de ambulanță iar medicii au decis internarea sa la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Reșița, potrivit dr. Emil Bunda, medic UPU a Spitalului Județean de Urgență din Reșița

Polițiștii încearcă acum să descarce imaginile de pe camerele de supraveghere, verfică amprentele recoltate din bar și audiază mai mulți suspecți.

About admin

Check Also

FAUR – Festivalul de Artă Urbană Reșița 25 – 26 septembrie 2021

Aflat la prima ediție, FAUR – Festivalul de Artă Urbană Reșița– implementează ideea regenerării urbane …

Lasă un răspuns