talharie bar incontro resita in ziua de craciun (2)Un bar cu jocuri mecanice din Reșița a fost tâlhărit în această dimineață. Paznicul, un bărbat de 74 de ani, a fost bătut crunt iar tâlharii au furat 1.700 de lei din bar. Bărbatul este în stare gravă fiind internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

În jurul orei 24 barmanul a numărat banii și i-a pus într-un sertar cu cheie, din spatele barului. Paznicul s-a închis în interiorul barului dar, se pare că, la un moment dat a ieșit să arunce gunoiul. Acela a fost momentul în care agresorii au intrat peste el și i-au dat o bătaie soră cu moartea.

talharie bar incontro resita in ziua de craciun (5)Se pare că tâlharii știau unde se află banii, pe care i-au luat și au fugit. Paznicul s-a închis din nou în bar și nu a mai deschis decât patronilor barului, care în jurul orei 8 și un sfert au ajuns acolo și au sunat la 112. Paznicul a fost luat de ambulanță iar medicii au decis internarea sa la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Reșița, potrivit dr. Emil Bunda, medic UPU a Spitalului Județean de Urgență din Reșița

Polițiștii încearcă acum să descarce imaginile de pe camerele de supraveghere, verfică amprentele recoltate din bar și audiază mai mulți suspecți.

Leave a reply