Vineri, 7 decembrie în ultima zi de campanie electorală, în Arad au fost distribuite materiale de propagandă care anunţau retragerea din cursa electorală a lui Mihai-Răzvan Ungureanu, candidatul ARD pentru postul de senator de ARAD.
Mihai- Răzvan Ungureanu: ‘Constat cu indignare că fiecare zi de campanie este marcată de minciuni sfruntate. Astăzi, penibilul a depăşit orice limite.
În acest moment, România este atacată din interior de USL, forţa politică aflată la putere şi fac asta cu toate mijloacele. Astăzi arădenii au primit o scrisoare prin care sunt anunţaţi că mă retrag din această cursă electorală în favoarea contracandidaţilor mei. Este o minciună sfruntată! Nici nu poate fi vorba despre aşa ceva. Este absurd.
Nu mă retrag din politică, stimaţi domni, obişnuiţi-vă cu acest gând! Va mulţumesc pentru această campanie mizerabilă, dar românii merită altceva. Merită o altă politică, de care, în mod evident, nu sunteţi capabili. Cu ajutorul acestei campanii mincinoase, românii pot vedea cum sunteţi de fapt: josnici.
Mă adresez tuturor arădenilor cu aceeaşi onestitate şi cu aceeaşi deschidere cu care am dus campania pana acum. Anunţaţi-vă prietenii, familiile şi cunoscuţii că nu mă retrag! Nu m-am retras niciodata dintr-o luptă, până când nu am caştigat-o. Nu am să o fac nici acum!
Şi mai spuneţi-le chiar şi celor care s-au gândit să nu iasă duminică la vot că nu trebuie să rămână indiferenţi. Fără votul lor, un astfel de om ca cel care a făcut această mizerie, poate să-i reprezinte şi să le conducă destinele.’

Leave a reply