Ing. Camelia Ştefania Jurcău şi-a susţinut ieri doctoratul în faţa comisiei de doctorat, comisie din care a făcut parte şi prof.unv.dr.ing. Tiberiu Mănescu, membru corespondent al Academiei de Ştiinţe Tehnice din România şi candidat ARD pentru Colegiul 2 de senat.

În deschiderea lucrărilor, la momentul prezentării comisiei rectorul Universităţii, prof.univ.dr.ing. Doina Frunzăverde l-a prezentat pe Tiberiu Mănescu şi din această postură de candidat şi, la îndemnul audienţei, chiar i-a urat succes în acest demers electoral al său.

Tânăra Camelia Jurcău este absolventă a Politehnicii din Timişoara şi a ales să-şi continue studiile de doctorat la Universitatea din Reşiţa, datorită prestigiului şcolii doctorale de aici.

„Este bine şi important să promovăm oameni noi, oameni tineri. Trebuie să credem şi să investim în tinerii care aleg să muncească, să facă o carieră de succes din cercetare, ca şi tânăra de astăzi. Avem tineri de mare calitate, dedicaţi studiului, învăţaţi să muncească şi care nu sunt ispitiţi de fel să plagieze, pentru că vorbim despre un domeniu unde cercetarea este la cote înalte dar şi extrem de importante“ a declarat prof.unv.dr.ing. Tiberiu Mănescu, membru corespondent al Academiei de Ştiinţe Tehnice din România şi candidat ARD pentru Colegiul 2 de senat.

 

Comments

Leave a reply