Incepând de săptămâna viitoare, cei care vor sa meargă cu trenul la sfârşitul săptămânii vor putea beneficia de reduceri la bilete. CFR Călători lansează luni, 20 august 2012 o nouă ofertă de călătorie cu trenul, destinată celor care aleg acest mijloc de transport la final de săptămână.
Biletul de week end conferă flexibilitatea alegerii numărului de weekenduri, iar pasagerii beneficiază în baza lui de reduceri de până la 35%, în funcţie de numărul weekendurilor alese dintr-o lună (2, 3 sau 4), astfel:
35% pentru 4 weekenduri;
25% pentru  3 weekenduri;
15% pentru  2 weekenduri.

Biletul de weekend este o legitimaţie de călătorie care se emite pentru o singură persoană, la acelasi rang de tren – Regio, Interregio sau Intercity, la clasa 1 sau clasa a 2- a (vagon clasa sau cuşetă) – şi aceeasi rută, pe distanţe de până la 1000 kilometri. Acest bilet nu dă dreptul la întreruperea călătoriei.
Reducerile nu se cumulează cu alte reduceri. Nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului.

Exemple comparative:

pentru 2 weekenduri pe ruta Bucuresti – Sinaia la tren InterRegio cls a 2-a, biletul de weekend costă 118.35 lei, cu aprx 20 lei mai putin decât pentru 4 călătorii la pret intreg (corespunzatoare celor 2 weekenduri) care ar costa 139.2 lei.

pentru 2 week enduri pe ruta Bucuresti – Constanţa la tren InterRegio cls a 2-a, biletul de weekend costă 186.7 lei, cu aprx. 35 lei mai puţin decât pentru 4 călătorii (corespunzătoare celor 2 weekenduri) care ar costa 219.6 lei.

Şi alte exemple comparative: tarife pre? întreg ?i bilet de week end, in anexa.

Această nouă oferta tarifara nu anulează legitimaţia de călătorie nominală: Cartea VSD

Pentru mai multe informaţii puteţi accesa www.cfrcalatori.ro sau puteţi solicita informaţii la numărul de telefon  021.319.0358 (Biroul Relaţii cu Publicul din Gara de Nord Bucureşti).

============
Despre Societatea de Transport Feroviar de Călători  ‘CFR Călători’ S.A.
CFR Călătorieste operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, cu atu-uri de necontestat: gradul cel mai înalt de siguranţă şi gradul cel mai scăzut de poluare.
Politica pe care managementul companiei o promovează şi o susţine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament fa?ă de societate în sensul accesibilită?ii pentru toate categoriile de vârstă.

Comments

Leave a reply