Prima cu care a dat ”piept” a fost echipa de eșalon secund HCM Făgăraș, apărută pe ultima sută de metrii în competiție, după ce Extrem Baia Mare a anunțat că nu mai face deplasarea la Reșița. Despre partidă, scorul spune totul: 45-25, după ce la pauză era 25-10 pentru HC Caraș Severin.

A doua confruntare, cea cu U Cluj, s-a încheiat la fel de simplu, Transilvania Cluj ne reușind să pună probleme serioase elevilor lui Omer. S-a văzut asta și pe tabela de marcaj, la finele partidei scorul fiind de 43-27.

În meciul de deschidere al turneului, Pandurii Tg. Jiu au dispus de U Cluj cu 33-27. Pandurii Tg. Jiu – HCM Făgăraş 45-30.

Sâmbătă a fost oarecum ziua finalei. Ziua a fost deschisă de Transilvania Cluj care abia a trecut de divizionara secundă HCM Făgăraș. Universitatea Cluj a învins pe HCM Făgăraş cu 26-24. Și HC Caraș-Severin a obținut, cu sprijinul arbitrilor ce-i drept, și o victorie cu Energia Lignitul Pandurii Târgu Jiu, după ce la pauză conduceau oltenii cu 15-14. HC Caraş-Severin a câştigat prima ediţie a Cupei Caraşului. Echipa antrenată de Aihan Omer a învins în ultimul meci pe Energia Lignitul Pandurii Târgu Jiu cu 34-32.

CLASAMENT:

1. HC Caraș Severin

2. Energia Lignitul Pandurii Târgu Jiu

3. U Transilvania Cluj

4. HCM Făgăraș

Leave a reply