Fratricid de Sântămăria Mare în comuna Zorlențul Mare

Doi frați din Zorlențul Mare au sărbătorit aseară ziua onomastică a mamei lor. Numai că, din păcate pentru sărmana femeie, cadoul a fost unul cu totul nedorit. După ce s-au chefuit bine cei doi frați s-au certat iar cearta s-a încheiat cu uciderea fratelui mai mare. În loc de tort și felicitări, sărmana bătrână se îngrijește acum de colivă, bocindu-și fiul pe ulițele satului.

Viorel și Ioan Mezin, doi frați de 40 și 43 de ani, s-au gândit să sărbătorească aseară ziua onomastică a mamei lor. Deși aveau peste 40 de ani cei doi erau necăsătoriți și locuiau încă împreună cu mama lor. Viorel, fratele mai mare, se întorsese de puțin timp din Italia, unde fusese să muncească și se scandaliza că fratele său, Ioan, rămas în țară nu a avut grijă de apartament, ba a mai lăsat și o sumedenie de datorii. După ce au dat pe gât pahar după pahar, cearta celor doi frați s-a transformat într-un adevărat conflict, iar fratele mai tânăr s-a supărat atât de tare încât a înfipt țepușa de la căruță în fratele său.

Auzind țipetele de afară, mama celor doi a intrat în casă și l-a găsit pe Viorel, fratele cel mare, într-o baltă de sânge. Vecinii au chemat imediat ambulanța, dar medicii nu l-au mai putut salva pe Viorel, care a decedat la spital.

Imediat după decesul fratelui său, Ioan Mezin a fost ridicat de poliție, primind din partea procurorilor ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pentru omor calificat. Cel mai probabil mâine acesta va fi prezentat Tribunalului Caraș Severin cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Tot de SfântăMărie în satul Rugi, comuna Păltiniș, după petrecerea de la Ruga satului, un tânăr de 25 de ani a fost găsit în fața unei case cu urme de la 6 lovituri de cuțit. În prezent acesta este operat de către medicii de la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, starea sa fiind extrem de gravă.

Originals.ro - accesorii

Comments

  1. nu e adevarat ce scrie aici viorel mortu nu afost in italia era un betivan care o batea pe mama lui de multe ori o batuto si dormea pe la vecini sa spuna adevaru mamasa nu sa tina cu mortu ion fratele mai mare sa aparat da era beti amindoi si mortu o sarit la bataie la ion fratele mai mare si intre timp o venit si baiatu mortului si lau batut amindoi si el vazand treaba asta sa aparat dar nu o vrut niciodata sal omoare pefratele lui era beti amindoi o fost o greseala care regreta foarte mult ce sa intamplat el o vrut de multe ori sa plece din casa aia mortu nul suporta ca era frica cai ia casa tot timpu ii spunea sa plece ca e casa lui asa ca scrieti adevaru nu minciuni

Leave a reply