În cursul zilei de 16.08.2012, în jurul orelor 10:45 poliţiştii locali din cadrul Biroului Dispecerat şi Intervenţie Rapidă au fost sesizati de către poliţist local Florin.B – aflat în afara orelor de serviciu despre faptul că, o persoană de sex masculin a sustras din portbagajul unui autoturism diferite bunuri, persoană pe care a şi reţinut-o.

Deplasându-se la faţa locului echipajul Poliţiei Locale, în urma legitimării şi identificării persoanei în cauză a constat că se numeşte Gheroghe P. din jud.Hunedoara. Asupra acestuia au fost găsite 2 legături de chei de diferite tipuri precum şi o plasă cu o pompa de bicicleta, furtune,un levier, pile etc.

Despre obiectele găsite asupra sa, acesta afirmă că le-a sustrat din autoturism deschizând portbagajul cu ajutorul unei chei.

În conformitate cu prevederile art.12 din Legea nr.155/2010 şi ale art.23 lit.e din H.G nr.1332/2010, s-a procedat la reţinerea, conducerea şi predarea persoanei şi bunurilor gasite asupra sa către Secţia nr.1 din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara pentru continuarea cercetărilor.

Leave a reply