O adolescentă  de 15 ani din Șopotu Vechi  este dată disparută. În data de 14 august,  minora se afla cu parinții ei la sălașul unde aceștia lucrau pământul.Aceasta a profitat de neatenția lor , a plecat de la salas  și nici nu s-a mai întors.Mai grav este faptul că tânara are probleme de comunicare și de orientare în spațiu.Părinții îngrijorați, au anunțat polițiștii care și în prezent alături de săteni, jandarmi , polițiști de frontieră o caută pe adolescenta disparuta de 3 zile.

În data de 14.08.2012, polițiștii de la secția de  Poliţie Rurală  din Bozovici au fost sesizați  telefonic cu privire la  faptul că o minoră în vârstă de  15 ani, în timp ce se afla cu părinţii ei la sălaşul din locul denumit „Curmătura Bârzului”, situat la circa10 kmde localitatea Şopotu Vechi, a plecat voluntar din sălaş, în jurul orelor 18.00, fără a se mai întoarce. Poliţişti au efectuat cercetarea la locul faptei şi împreună cu trei lucrători de jandarmi şi 20 de voluntari au plecat imediat pe urmele minorei.Cautarile incetând în jurul orei 03.00

În dimineaţa zilei de 15.08.2012 căutările au fost reluate astfel că 17 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, 6 jandarmi şi aproximativ 30 de săteni nu s-au lasat batuți și au cutreierat dealurile din zonă. Mai mult decât atât la căutări participă şi un câine de urmă.

Astăzi,  pe lângă efectivele de poliţişti şi jandarmi au venit în ajutor  2 echipaje din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin cu aparatură de termoviziune, efective dela Inspectoratulpentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al Judeţului Caraş-Severin de la secţia din Bozovici, 2 câini de urmă, 2 câini de însoţire, precum şi lucrători din cadrul Ocolului Silvic Bozovici şi Ocolului Silvic Sasca-Montană.

Căutările sunt îngreunate datorită faptului că suprafața este foarte mare, terenul este   accidentat şi in zona este multa vegetatie.Mai mult decat atat minora este necomunicativă şi nu are orientare în spaţiu.

AUTOR: Alexandra Milotin

Leave a reply