Show-ul Bodyguardul – Forţe Speciale, organizat de Federaţia Local Kombat România prin Eduard Irimia Promotions, şi-a stabilit finaliştii după cea de-a doua semifinală, care a avut loc vineri seară, la Deva. Opt debutanţi şi opt veterani se vor bate în gala finală Bodyguardul – Forţe Speciale, care ar urma să aibă loc luna viitoare. Până atunci, pe 12 mai, la Cluj-Napoca, va avea loc SuperKombat World Grand Prix, cu eroii Sebastian Ciobanu, Sandu Lungu şi Raul Cătinaş în prim-plan.

Evenimentul de la Deva a fost un adevărat maraton, fanii sporturilor de contact urmărind nu mai puţin de 17 meciuri, printre care şi un duel al fetelor Sexy Kombat, Denisa şi Iulia, încheiat la egalitate spre deliciul publicului. Un alt meci care s-a încheiat fără decizie a fost cel dintre Marius Tiţă şi Claudiu Bădoi pentru titlul naţional de kick-boxing profesionist după ce primul dintre ei a suferit o accidentare la ochi chiar în debutul primei runde.

Veteranul Local Kombat şi erou al circuitului SuperKombat, Ionuţ Atodiresei, nu a avut nicio problemă cu sârbul Uros Zivkovic, obţinând victoria în repriza a doua. Tot într-un super-fight la categoria 68 de kilograme, unul dintre favoriţii locali, Alin Şpan, a câştigat la decizie unanimă meciul cu Amancio Paraschiv, fostul campion naţional la box amator.

Din cauza problemelor medicale ale mai multor sportivi după primele meciuri, finalele au suferit modificări. Astfel, Gabriel Flutur nu a mai luptat cu Marian Iurchevici în finala categoriei 95 de kilograme, ci cu Alexandru Zlatin, cel care pierduse în semifinale la + 95 de kilograme. De asemenea, tot după au acuzat accidentări, doi dintre finaliştii categoriei +95 s-au retras, astfel că în cele din urmă, în ultimul act s-au întâlnit Răzvan Ghiţă şi Leonid Tcaciuc. Deşi primul s-a impus, ambii vor urca în ring şi la gala finală.

Actul final al show-ului organizat de promotorul Eduard Irimia va fi împărţit în două. În total vor avea loc opt finale. Patru între debutanţii din Local Kombat, în timp ce a doua parte va fi rezervată celor care au mai luptat în trecut. Câştigătorii vor primi şansa ca pe parcursul acestui an să lupte într-un eveniment SuperKombat, transmis în direct la nivel mondial în peste 70 de ţări”, a anunţat promotorul Eduard Irimia.

Rezultate Bodyguardul – Forţe Speciale Deva:

Rezerve 85 kg: Flavius Boiciuc l-a învins prin KO în repriza a doua pe Ion Stoian

Rezerve +95 kg: Cătălin Marin l-a făcut KO în prima repriză pe Dan Cotoranu

PIRAMIDA, 85 KILOGRAME

Semifinale:

Dan Mocanu  l-a învins la decizie unanimă pe Răzvan Avasilcăi

Daniel Lazăr l-a învins la decizie unanimă pe Sebastian Horeică

Finala:

Dan Mocanu l-a învins la decizie unanimă pe Daniel Lazăr

PIRAMIDA, 95 DE KILOGRAME:

Semifinale:

Gabriel Flutur l-a învins prin abandon în repriza a 3-a pe Ion Brânză

Marian Iurchevici l-a făcut KO în repriza a 3-a pe Andrei Vlasin

Finala:

Gabriel Flutur l-a învins prin KO în prima repriză pe Alexandru Zlatin

PIRAMIDA, + 95 KILOGRAME

Semifinale

Răzvan Ghiţă l-a învins prin abandon în repriza a 3-a pe Daniel Terheş

David Lupu l-a învins la decizie unanimă pe Ioan Paşan

PIRAMIDA, + 95 KILOGRAME

Semifinale

Marian Catrin l-a învins la decizie unanimă pe Alexandru Zlatin

Leonid Tcaciuc l-a învins la decizie unanimă pe Mihai Şandro

Finala:

Răzvan Ghiţă l-a învins la decizie unanimă pe Leonid Tcaciuc

Super-fight, 68 kg:

Alin Şpan l-a învins la decizie unanimă pe Amancio Paraschiv

Super-fight, 68 kg:

Ionuţ Atodiresei l-a învins prin KO în repriza a doua pe Uros Zivkovic

 

Leave a reply