Cinci locaţii din Caraş-Severin, două din Reşiţa şi trei din Caransebeş, au fost scotocite de mascaţi în această dimineaţă, în încercarea de a destructura o reţea de traficanţi de ţigări de contrabandă, aduse din Republica Serbia. Cinci persoane au fost aduse la audieri şi aproape 10.000 de ţigarete au fost confiscate.

Polițiștii au desfăşurat 5 percheziţii domiciliare, în vederea documentării activităţii infracţionale desfăşurată de un grup ce are ca obiect traficul de ţigări de provenienţă Serbia, timbrate sau netimbrate. Percheziţiile au avut loc în această dimineaţă, pe raza municipiilor, Reşiţa şi Caransebeş. Din acest grup făceau parte bărbaţi cu vârste între 35 şi 66 de ani. În urma descinderilor a fost confiscată cantitatea de 6.354 de ţigarete, de diferite mărci, netimbrate sau timbrate în Serbia.

 

De asemenea, au fost ridicate înscrisuri şi ambalajele baxurilor de ţigări. În această cauză prejudiciul creat la bugetul general consolidat al statului se ridică la suma de aproximativ 50.000 de lei.

 

 

Leave a reply