Vom relua negocierile cu noua conducere a PDL Caraş-Severin pentru un parteneriat pragmatic

‘UNPR nu va fuziona, nu se va dizolva într-un alt partid, nu va renunţa la principiile sale de centru-stînga, nu va renunţa la vulturul din siglă şi la nimic din ceea ce reprezintă acesta. Suntem un partid condus de principii şi nu de oportunism. Din acest motiv, UNPR, aşa cum am precizat în numeroase rânduri, agrează o formulă de parteneriat pragmatic cu principalul partid de la guvernare. Nu amestecăm doctrine şi ideologii diferite, nu facem confuzii de principii şi nu recurgem la fuziuni lipsite de realism şi de perspectivă. Pur şi simplu, punem toate eforturile electorale în slujba Coaliţiei, a Guvernului şi, prin aceasta, în slujba oamenilor si a României’, a declarat preşedintele UNPR Caraş-Severin, deputatul Ion Tabugan.

‘UNPR este un partid de centru-stânga şi îşi va păstra identitatea indiferent de ce se va întâmpla. Am construit acest partid pe principii solide. Nu vom abandona, aşadar, valorile în care credem pentru niciun calcul electoral. Nu vom renunţa nici la proiectul privind taxarea averilor foarte mari, nici la preocuparea noastră constantă pentru pensiile şi salariile românilor şi nici la celelalte măsuri pe care le-am susţinut ca formaţiune politică a mai spus acesta.

Potrivit preşedintelui UNPR Caraş-Severin, deputatul Ion Tabugan, UNPR salută conducerea provizorie a PDL Caraş-Severin şi se arată dispus să negocieze un nou parteneriat pragmatic cu aceasta pentru alegerile locale din 10 iunie a.c.

Leave a reply