Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche au identificat un autoturism radiat din circulaţie, care se deplasa pe comunicaţia Nicolinţ-Moldova Veche

 

În data de 02.04.2012, în jurul orelor 23:00, poliţiştii de frontieră din cadrul compartimentelor Combaterea Migraţiei Ilegale şi Supravegherea şi Controlul Trecerii Frontierei au oprit la control un autoturism marca “Mazda” înmatriculat în Bulgaria care se îndrepta dinspre localitatea Nicolinţ spre Moldova Veche.

La controlul fizic al maşinii, lucrătorii specializaţi din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche au descoperit că plăcuţele erau confecţionate din plastic, având cifrele şi literele din autocolant lipite, conducătoarea maşinii a fost condusă la sediul sectorului pentru verificări. La volanul autovehiculului se afla P.ANA-MARIA LOREDANA, în vârstă de doar 20 ani din judeţul Caraş-Severin.

În urma cercetărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul de înmatriculare al autoturismului nu este valabil, fiind declarat furat, iar autoturismul radiat din circulaţie din anul 2010.

Poliţiştii de frontieră au întocmit tinerei actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu număr fals de înmatriculare.

 

Leave a reply