Foto: youtube.com

Lepa Brena va cânta, pe 15 iunie, la stadionul „Dan Păltinişanu”. Cel mai recent album, „Začarani krug”, a fost lansat anul trecut, iar turneul de promovare, început în octombrie 2011, include, pe lângă Serbia, Bulgaria, Muntenegru, Elveția și România, mai precis Timișoara. Lepa Brena este soția fostului tenisman Slobodan Živojinović și locuiește, alături de acesta și de cei trei copii ai lor, la Belgrad. Biletele pentru concertul de la Timișoara costă între 80 și 150 de lei și pot fi cumpărate deja de la Capitol, agenția de bilete a teatrului sau din rețeaua Eventim.

După 28 de ani, se întoarce în orașul în care concertul ei a stârnit o adevărată isterie. Lepa Brena va cânta, pe 15 iunie, de la ora 20, pe același stadion pe care l-a umplut până la refuz în 1984.
Pe numele ei adevărat Fahreta Jahić Živojinović, în 1980, pe când avea numai 20 de ani, a început să cânte alături de formația Slatki Greh, iar succesul nu a întârziat să apară.

Lepa Brena a vândut peste 30 de milioane de discuri și este încă una dintre cele mai apreciate soliste din spațiul balcanic.

Comments

  1. Marinela Renate Azzola says:

    din cate stiu Lepa Brena nu a mai fost pe o scena romaneasca din 1984…de pe vremea cand Romania si Yugoslavia erau in relatii foarte bune..melodia urmatoare a fost cantata de ea la Timisoara pe stadion in 1984..http://www.youtube.com/watch?v=lsu6ZhF8hkc

Leave a reply