Roberta Anastase: „Îi solicit public lui Victor Ponta să ceară demisiile chiulangiului-şef Crin Antonescu şi  turnătorului dovedit Dan Voiculescu”
Ştiu că e amuzant şi de neconceput printre oamenii zdraveni la minte, ca un om dovedit cu imagini video că nu ştie să numere, să aibă asemenea excese de moralitate, dar asta e politica românească…

„Am asistat în ultimele săptămâni la zbaterea imatură a liderului PSD Victor Ponta în a găsi justificări pentru o grevă parlamentară de lux, lipsită de orice fel de fundament democratic.  Luat de val, tânărul pesedist a recunoscut aseară, într-o emisiune TV,  că cele patru condiţii aiuritoare de încetare a grevei le-a enunţat prima dată după instalarea guvernului Ungureanu, mai exact la mai bine de o săptămână de la începerea protestului USL. Astfel, nu a făcut decât să confirme ceea ce eu am spus: continuarea grevei parlamentare şi solicitarea obsedantă a demisiei mele le-a fost impusă imaturilor Ponta şi Antonescu de către Dan Voiculescu,  în celebra ‘chemare la ordin’ de la Grivco ce a urmat învestirii Guvernului Ungureanu.
Confruntat cu reacţia negativă a peste 70% dintre români la această grevă de lux dar şi cu nemulţumirea propriilor colegi din USL, Victor Ponta se apără disperat, cerându-mi demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.
Este îngrijorător faptul că un tânăr politician a dezvoltat o obsesie personală în plan politic, ceea ce arată că, în ciuda insistenţei cu care încearcă să-şi contruiască un profil mai serios, Victor Ponta nu reuşeşte să depăşească complexele imaturităţii deja cunoscute de către opinia publică.
Pentru că singura sa preocupare în aceste zile este să ceară demisii sau, mai nou, să ne ameninţe cu propria demisie, i-aş sugera public domnului Ponta să le ceară demisia atât partenerului său de alianţă Crin Antonescu cât şi şefului lor informal Dan Voiculescu.
Primul ar trebui să plece din Parlament pentru 0% prezenţă în Senat, iar cel de-al doilea pentru că ocupă înalta funcţie de vicepreşedinte al Senatului din postura de turnător dovedit al fostei Securităţi.
Cât timp nu are curajul să facă un astfel de gest, Ponta nu are dreptul moral de a se prezenta ca judecător al activităţii niciunui coleg din actualul Parlament”.

Sursa: comunicat de presă

Leave a reply