Luptătorul Cătălin Moroşanu a fost vedeta conferinţei de presă organizată cu o zi înaintea Grand Prix-ului mondial SuperKombat de la Podgorica, fiind cel mai asaltat dintre sportivi de către jurnaliştii din Muntenegru.

Ieşeanul e convins că va reuşi să câştige piramida şi să se califice pentru Final 8 din octombrie. Mai mult, acesta a afirmat că evenimentul de la Podgorica are are şi o însemnătate specială pentru el. „O sa-i conving pe olandezi sa ne dea acces liber la ei in tara dupa această gală. Vreau să-i bat pe Meriana şi Braddock Silva. Unul e din Curacao, iar altul din Brazilia, dar stau şi se antrenează în Olanda, aşa că vreau să le dau o lecţie să nu se mai pună cu românii”, a afirmat Moroşanu.

Întrebat de ziariştii muntenegreni de ce loveşte de multe ori după gongul de final de repriză, Moroşanu a răspuns în stilul caracteristic. „Eu le dau două să cadă, iar apoi să nu se mai mişte. Cam de asta se mai întâmplă”, a spus singurul român care se va bate în piramida de patru.

Primul Grand Prix mondial SuperKombat, organizat la Podgorica, programează 9 meciuri, dintre care 6 vor fi super-fight-uri. În piramida de patru, Cătălin Moroşanu se va bate cu Utley Meriana din Curacao, în timp ce puternicul Anderson “Braddock” Silva îl va înfrunta pe rusul adoptat de Germania, Nikolaj Falin. În meciul rezervelor se întâlnesc olandezul Brian Douwes şi bosniacul Dzevad Poturak. Câştigătorul piramidei se va califica în turneul Final 8 din luna octombrie, acolo unde vor mai ajunge şi câştigătorii următoarelor trei turnee, dar şi finaliştii SuperKombat din 2011. Marea finală este programată pentru luna noiembrie, iar învingătorul, pe lângă premiul în bani, va câştiga şi un Mitsubishi Pajero în valoare de peste 45.000 de euro. Gala de la Podgorica va fi transmisă în direct, sâmbătă seară, de Pro TV şi Eurosport, putând fi urmărită live în peste 80 de ţări. De asemenea, începând cu această gală, fanii vor putea paria pe  meciurile evenimentului, ca urmare a parteneriatului semnat cu celebra agenţie britanică de pariuri Stanleybet.

Iată fight-cardul complet:

  1. Brian Douwes (Olanda) vs Dzevad Poturak (Bosnia)
  2. Nikolaj Falin (Rusia) vs Braddock Silva (Brazilia)
  3. Utley Meriana (Curacao) vs Cătălin Moroşanu (România)
  4. Ayadin Yuksel (Turcia) vs Raul Cătinaş (România)
  5. Redouan Cairo (Surinam) vs Andrei Stoica (România)
  6. Ismael Londt (Surinam) vs Vladimir Toktasynov (Germania)
  7. Saşa Jovanovic (Austria) vs Ionuţ Atodiresei (România)
  8. Frank Munoz (Spania) vs Goran Radonjic (Muntenegru)
  9. FINALA – Învingător meci 2 vs Învingător meci 3

Comments

Leave a reply