Indivizi din echipa candidatului PSD la Primăria Reșița au lansat astăzi pe Facebook, de pe conturi false, un fake news mizerabil. Aceștia susțin că Hadrian Popescu, președintele Forța Dreptei Caraș-Severin, ar fi fost reținut de poliție pentru 24 de ore!

Alianța Dreapta Unită, din care fac parte USR, PMP și Forța Dreptei, dezminte categoric informațiile diseminate pe rețelele sociale de către pesediști. Realitatea este că Hadrian Popescu a fost provocat în cursul zilei de către Ionuț Popovici, adevărul despre cele întâmplate fiind relatat apoi la poliție chiar de către reprezentantul Forța Dreptei, în calitate de martor.

 

În filmarea de mai jos, făcută cu puține minute în urmă, poate fi văzut Hadrian Popescu în fața sediului de campanie al Alianței Dreapta Unită.

 

„După cum vedeți, sunt liber, sunt la sediul de campanie al alianței noastre. Tot ce s-a întâmplat a fost încă o mojicie, încă o înscenare a «comisarului» Ionuț Popovici, pentru că așa s-a comportat acesta toată campania și a vrut să finalizeze în stil mare cu o plângere pentru agresiune. Nu am fost reținut, am fost audiat în calitate de martor în legătură cu un incident petrecut la o terasă din oraș. Acolo unde acest individ tupeist însoțit de doi pesediști a venit să ne provoace, a venit să ne filmeze la o petrecere privată – ziua unui prieten foarte bun. I-am spus că nu are ce căuta acolo, nu are de ce să ne filmeze. De aici, un șir de schimburi de replici și această «comisăreasă», această «femeiușcă» a catadicsit să sune la 112.

 

Încă o dată, nu s-a întâmplat absolut nimic, doar o înscenare pesedistă! E ultimul lor strigăt, e ultimul lor răcnet, știu că pierd alegerile, că vor fi zdrobiți și încearcă tot felul de mizerii și tertipuri, la fel cum au făcut în ultima lună de zile!”, arată Hadrian Popescu, președintele Forța Dreptei Caraș-Severin.

https://www.facebook.com/share/v/eXjFVid5xWVBJxsm/?

Înscenarea și apoi fake-news-ul produse de echipa Popovici au un singur rol: acela de a-i descuraja pe alegătorii de dreapta să iasă la vot și să pună astfel umărul la înfrângerea categorică ce îi va fi administrată PSD-ului de către cetățenii Reșiței!

 

 

Leave a reply