În perioada, 22-24.03.2024, în localitatea Reșița, a avut loc etapa euroregională de handbal feminin la categoria junioare IV din cadrul Campionatului Național de juniori organizat de Federația Română de Handbal. Etapa de la Reșița a fost organizată de Asociația Județeană de Handbal Caraș-Severin și au participat echipe din județele Caraș-Severin, Timiș, Arad și Hunedoara. Cele 12 echipe participante au fost împățite în două grupe după cum urmează:

Grupa A : A.C.S. Băile Herculane, HC Cîtu, CSS Petroșani, A.C.S. Frontiera Curtici, CSM Deva, LPS Banatul Timișoara. Meciurile s-au disputat în sala de sport a Liceului Teoretic Traian Vuia Reșița.

Grupa B : ACS Dani Brânzău, LPS Gloria Arad, HC Jimbolia, CSM Reșița, ACS Golden Kids Bocșa, ACS Domincii Timișoara. Meciurile s-au disputat în sala de sport a Colegiului Național Mircea Eliade Reșița.

După disputarea meciurilor din grupă în finale s-au calificat echipele LPS Banatul Timișoara, HC Jimbolia, ACS Dani Brânzău, HC Cîtu, care au jucat între ele pentru clasamentul final, toate cele patru echipe finaliste fiind calificate la turneul semifinal.

Au fost și meciuri bune și mai puțin bune, însă a fost un turneu util, în care am văzut exact unde suntem și cred că am realizat și lucruri bune și acum știm ce avem de făcut în viitor. Ne vom antrena mai mult și cu siguranță rezultatele vor aprărea. Mulțumim părinților și antrenorilor pentru susținere, de asemenea mulțumim celor două primării pentru sprijin Primăria și Consiliul Local Bocșa și Primăria și Consiliul Local Măureni. – Lavinia Pop – căpitan ACS Golden Kids Bocșa

Leave a reply