Vineri, 08.12.2023, în sala polivalentă din Reșița a avut loc ediția a III a a Memorialului „Marius Popescu” la fotbal. Competiția a fost destinată juniorilor U13, băieți născuți 2012 și mai mici și fete născute 2010 și mai mici. Competiția a fost organizată de Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin cu sprijinul Familiei Popescu. La startul competiției s-au prezentat echipele ASȘ Star Berzovia, CSM Reșița, CSS Caransebeș, ACS Mundo Reșița, ACS Lupii Arginti, Voința Vrani, Bistra Glimboca. Echipele au fost împărțite în două grupe. Meciurile s-au disputat pe durata a două reprize de câte 12 minute fiecare cu pauză de 1 minut între reprize și 5 minute între meciuri. Partidele au fost intens disputate de către sportivi care au fost susținuți puternic din tribună de către părinții prezenți la turneu. După disputarea partidelor clasamentul final arată astfel:

  1. CSM Reșița
  2. CSS Caransebeș
  3. ACS Lupii Arginti
  4. ACS Mundo Reșița
  5. ASȘ Star Berzovia
  6. Voința Vrani
  7. Bistra Glimboca

La finalul competiției echipele au fost premiate cu cupe și diplome de către organizatori, iar fiecare sportiv participant a primit cadou de la Moș Crăciun.

A fost un turneu bine venit, mai ales că în campionatul județean s-a intrat în pauză. Sunt mulțumit de evoluția sportivilor noștri în condițiile în care am jucat în grupă cu câștigătoarea turneului și cu ocupanta locului III. Astfel de turnee sunt benefice pentru copii. – Cocora Ion – antrenor ASȘ Star Berzovia.

Leave a reply