MUNICIPIUL REȘIȚA anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ‘‘EXTINDEREA STOCULUI LOCATIV PUBLIC PENTRU CONSTRUCȚII DE LOCUINȚE SOCIALE ÎN ZONA URBANĂ FUNCȚIONALĂ NR.4 – CARTIER STAVILA ȘI MARGINEA PENTRU POPULAȚIA DIN ZONELE URBANE MARGINALIZATE – ETAPA II’’, propus a fi amplasat în nordul cartierelor Stavila și Marginea, fostă zonă industrială, în proprietate publică, situată pe malul stâng al râului Bârzava (Fierul Vechi și Șamota), cu acces din strada Primăverii și str. Văliugului, Municipiul Reșița.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Caraș-Severin, Reșița, str. Petru Maior nr. 73, în zilele de luni – joi, între orele 08:00 – 16:30, și vineri, între orele 08:00 – 14:00, și pe site-ul Primăriei Municipiului Reșița, www.primariaresita.ro

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Caraș-Severin, Reșița, str. Petru Maior nr. 73.

Leave a reply