Asociația Club Sportiv Golden Kids Bocșa are nevoie de buget pe lângă bugetul oferit de Primăria și Consiliul Local Bocșa pentru anumite cheltuieli cu cele 4 grupe de fete care practică handbalul. În prezent un total de 60 de fete practică handbalul la gruparea de pe malul Bîrzavei, fete din Bocșa, Berzovia, Ghereteniș, Măureni, Șoșdea, Buziaș, Nițchidorf. Gruparea sportivă se poate ajuta astfel:

Direcționează 3,5% din impozitul pe venit către ACS Golden Kids Bocșa!
Completează și tu formularul 230 din link https://formular230.ro/asociatia-club-sportiv-golden-kids… dacă în 2022 ai fost angajat măcar o lună.
Prin completarea formularului 230, solicitați statului român să redirecționeze 3.5% din impozitul pe care l-ai plătit deja. Practic tu ai plătit impozitul iar statul roman va da 3.5% din acel impozit sportivilor noștri.
Cum?
1- Completezi formularul 230
2- ACS Golden Kids Bocșa depune formularele
3- Statul calculează 3.5% din impozitul plătit de tine tot anul și îi virează în contul nostru pentru ne putea susține activitățile cu sportivii noștri.
Puteți direcționa 3,5% din impozitul pe venit și daca depuneți DECLARAȚIA UNICĂ, completând datele Asociației (ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV GOLDEN KIDS BOCȘA – Copii de Aur Bocșa , cod de identificare fiscală: 36905159 , IBAN: RO25BTRLRONCRT0373342701) la SECȚIUNEA – Susținerea unei entități non profit/unități de cult.
Venim în sprijinul dumneavoastră cu o soluție exclusiv on-line de completare și semnare a Formularului 230. Puteți accesa link-ul următor ( https://formular230.ro/asociatia-club-sportiv-golden-kids… ) unde vă completați datele și semnați formularul direct de pe telefon/tabletă/computer, acesta urmând a fi trimis pe adresa noastră de e-mail. Este cea mai simplă modalitate pentru contribuabili de a completa declarația, scutindu-vă de descărcarea și imprimarea declarației și de drumul pentru a ne aduce formularul imprimat și semnat. Accesați link-ul și urmați pașii care vă sunt ceruți pentru completarea declarației. Trimiteți link-ul prietenilor și cunoștințelor care doresc să redirecționeze până la 3,5% din impozitul pe venit către clubul nostru. (Rămân valabile și celelalte metode de colectare a Declarației 230 în format tipărit, pentru cine preferă această metodă.)
Nu te costă nimic! Banii aceștia dacă nu sunt direcționați de tine sunt preluați automat de către bugetul de stat și sunt investiți în alte proiecte.
Suma reprezentând până la 3,5% din impozitul individual pe venit, datorat statului, poate fi direcționată către o organizație non-guvernamentală ‒ asociație, fundație etc. (conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal), la alegerea ta! Redirecționarea este gratuita, adică nu duce la nici o cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv.
E simplu:
Pasul 1: Descarci formularul de mai jos care este deja completat cu datele noastre. Acest formular se numește Declarația 230 și poate fi completat de persoanele ale căror venituri provin din salarii, pensii sau alte venituri impozabile.
Pasul 2: După ce ai descărcat formularul, trebuie să-l completezi cu datele tale de identificare în prima casetă destinată contribuabilului. Dacă dorești direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit pe durata a 2 ani bifează căsuța din cea de-a doua casetă de text, o găsiți deasupra codului fiscal al asociației.
Pasul 3: Semnează documentul și depuneți formularul completat, sau trimite formularul prin poștă ca scrisoare recomandată către unitatea ANAF de care aparții cu domiciliul (https://static.anaf.ro/…/telefoane_judete/Regiuni.htm…), până la data de 25 ma1 2023.
Mai puteți completa formularul si on-line, completând datele dumneavoastră personale la adresa: https://redirectioneaza.ro/acs-golden-kids-bocsa/doilasuta
Dacă dorești să depunem noi acest formular la Administrația Financiara, în numele tău, poți să îl scanezi și să ni-l trimiți prin mesaj privat pe pagină sau pe e-mail la: ib.bosioc@gmail.com / muresan.claudiu88@gmail.com (VALABIL DOAR PENTRU PERSOANELE CU DOMICILIUL ÎN CARAȘ-SEVERIN).
Vă mulțumim!

Leave a reply