Meciurile din cadrul play-off-ului Cupei României au fost stabilite, vineri, prin tragere la sorţi, la Casa Fotbalului, în această fază a competiţiei urmând să evolueze 24 de echipe calificate din turul anterior şi 8 din Superligă.

CSM Reșița va juca cu CS Mioveni, echipa din superligă în play-off-ul Cupei României.

Noul format al Cupei României aprobat prin decizia Comitetului Executiv al FRF din 18 mai 2022 prevede ca în faza play-off-ului să participe 32 de echipe, dintre care 24 de echipe calificate din turul anterior şi 8 echipe din Liga 1. Cele opt echipe din primul eşalon sunt cele cinci echipe clasate pe locurile 3-6 la finalul play-out-ului ediţiei anterioare de campionat, alături de cele două câştigătoare ale barajului de menţinere-promovare în Liga 1 şi cele două nou-promovate direct în actuala ediţie de campionat.

După faza play-off-ului Cupei României se va trece la grupe, unde vor intra cele 16 echipe câştigătoare şi primele 8 formaţii din sezonul anterior al Ligii I.

În cazul în care jocurile din Cupa României Betano urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Partidele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF, „Organizarea şi programarea Cupei României”. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

Jocurile din cadrul play-off-ului Cupei României Betano vor avea loc la 28 septembrie cu începere de la ora 16:30, cu excepţia celor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.

Programul play-off-ului Cupei României, conform tragerii la sorţi, de vineri:
Foresta Suceava – UTA Arad
CSM Reşiţa – CS Mioveni
Ripensia Timişoara – FC U Craiova 1948
CSA Steaua Bucureşti – Chindia Târgovişte
Concordia Chiajna – Universitatea Cluj
CS Afumaţi – FC Rapid
FC Braşov – AFC Hermannstadt
CSC 1599 Şelimbăr – ACS Petrolul Ploieşti
CS Ocna Mureş – CSM Slatina
CSC Dumbrăviţa – Politehnica Iaşi
CSM Alexandria – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc
Viitorul Pandurii Tg. Jiu – Dinamo Bucureşti
Jiul Petroşani – ACS Suporter Oţelul Galaţi
Gloria Bistriţa-Năsăud – Unirea Slobozia
Şoimii Lipova – Gloria Buzău
Axiopolis Cernavodă – CS Minaur Baia Mare

Leave a reply