Am reușit astăzi să aflu și lucruri pozitive și importante pentru județ și dezvoltarea sa: doctorul Cosmin Librimir a fost numit manager interimar al Spitalului Județean de Urgență din Reșița. În sfârști, după multe nedreptăți girate de către DSP Caraș-Severin, ministrul Igaș și chiar Raed Arafat, acestui om i se face dreptate! Și județului, căci un manager așa bun ca el este un act de dreptate și pentru locuitorii județului.

Cosmin Librimir a mai fost managerul Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin, unde a făcut foarte multe lucruri bune, unele chiar cu mâna lui, angajații iubindu-l și prețuindu-l tare mult, demiterea sa lăsându-se cu zile întregi de proteste și greve în rândul salariaților Ambulanței. A fost înlăturat pentru a face jocuri politice și a-i face loc actualului manager, care era mai pe placul partidelor de la guvernare.

I s-a promis, la schimb, că va conduce UPU-SMURD de la SJU Reșița, dar și de acolo l-au sărit din schemă. A fost numit, apoi, director medical. O perioadă foarte grea pentru omul Cosmin Librimir, urmărit cu mașini și șicanat în trafic sau parcări de tot soiul de racheți, ca să renunțe în favoarea unui doctor deja controversat: dr Beg, cel care omora o tânără pe trecerea de pietoni în Oțelul Roșu și, apoi, a fugit de la locul accidentului. După o anchetă cu cântec, dosarul a fost ”pasat” în Hunedoara și, după câțiva ani, doctorul Beg a revenit în viața publică, pe funcția de director medical al SJU Reșița.

Demiterea Alinei Stancovici se impunea de mult, de când, în urma unor articole de presă, prefectul de atunci, Cristian Gâfu, atrăgea atenția asupra unui management defectuos sau de cât imaginile rușinii și umilinței au ajuns la televiziunile naționale de știri. E bine și acum, iar despre Cosmin Librimir, suntem siguri că în cel mai scurt timp schimbarea se va vedea.

Cariera doctorului este ilustrată în CV

Leave a reply