Dacă până inainte de pandemie Liceul Tehnologic Berzovia ne-a obișnuit cu rezultate foarte bune obținute de elevi la Olipmpiade și Concursuri Școlare, a venit rândul chiar și în pandemie instituția de învățămănt să obțină un loc pe podium. De această dată chiar la EVALUAREA NAȚIONALĂ a elevilor de clasa a VIII- a prin eleva BALTAG ANAISA, care a obținut nota 10:00 la proba de Limba și Literatura Română și nota 9,90 la proba de Matematică, finalizând examenul cu media 9,95, astfel ocupând locul al III – lea în Ierarhia Județeană CARAȘ-SEVERIN. Am lăsat-o pe ANAISA  să ne zică câteva cuvinte despre aventura ei de 8 ani în cadrul Liceului Tehnologic Berzovia.

,,Performanța face diferența” – este sloganul care mi-a conturat reușitele ca elevă.
Au fost 8 ani frumoși, dificili, însă plini de reușite. Nimic nu ar fi fost posibil fără îndrumarea și suportul pe care le-am primit de la domnii profesori și doamnele profesoare, cărora vreau să le mulțumesc în mod special pentru tot ceea ce m-au învățat și pentru tot ceea ce au făcut, fac și vor face pentru elevii din această școală, o școală unde aspirațiile înalte sunt atinse cu ușurință. Astfel, am obținut la primul examen important din viața noastră, a elevilor de clasa a VIII-a, note bune cu care mă pot mândri, clasificându-mă a 3-a în Ierarhia Județeană. Le mulțumesc pe această cale în special profesorilor, pe care îi voi purta mereu în inima mea deoarece m-au susținut, învățat și încurajat de fiecare dată când aveam nevoie și familiei mele pentru tot suportul oferit. Am participat de-a lungul anilor la diverse olimpiade și concursuri școlare, unde de asemenea am reușit să mă calific la Faza Naționala a concursului ,,Impuls Perpetuum” și la faza națională a  olimpiadei de Religie Ortodoxă.
În continuare, vreau sa merg la Colegiul Național Traian Lalescu, unde sper să am la fel de multe reușite precum am avut în această școală. Mulțumesc tuturor pentru tot și în mod deosebit Liceului Tehnologic Berzovia și profesorilor pentru susținerea si încrederea acordată! –  BALTAG ANAISA – absolventă clasa a VIII a – Liceul Tehnologic Berzovia

Leave a reply