În data de 03.07.2021 gruparea Bocșană de handbal A.C.S. Golden Kids Bocșa, a participat la un turneu de handbal feminin in localitatea VULCAN, județul Hunedoara. Cu toate că echipa din Bocșa a fost prezentă cu o singură echipă, fetele pot fi considerate EROINE deoarece au participat la toate grupele înscrise în competiție. La această competiție au participat  CSS Petroșani (JII, III,IV), CSMMV Vulcan(JII,III,IV), A.C.S. Golden Kids Bocșa(JIII)Gruparea bocșană a participat în competiție la toate cele 3 grupe deși avea fete mai mici cu 1-2 ani decât adversari, dar și mai mai mari cu un an față de adversari la categoria de J IV. Echipele particpante la J II au fost formate din fete născute în ani 2005-2006, cele de J III născute în anii 2007-2008(la această grupa a avut echipă și Golden Kids Bocșa), junioare  IV au fost formate din fete născute 2009-2010. Gruparea Bocșană a participat la toate grupele chiar dacă a avut 4 meciuri legate între ele. A fost un turneu reușit, antrenorul atingându-și obiectivele. La finalul competiției toate fetele au primit medalie. Lucrul îmbucurător este faptul că JAKO SARA(portar GKB) a primit titlul de cel mai bun portar la categoria de JII(fete născute 2005-2006), ea fiind născută în anul 2007. 

Lotul A.C.S. Golden Kids Bocșa : Jako Sara, Ilie Diana, Sadavan Ariana, Coste Irene, Manolache Daiana, Pîrvu Alexandra, Ulieru Dariana, Cristescu Diana, Vuca-Abrudan Sara, Tiutiu Giulia, Nicu Georgia, Curea Larisa, Peinar Alessia.

Rezultatele obținute de grupara Bocșană sunt :

  • CSS PETROȘANI  – GOLDEN KIDS BOCȘA (JII)  26 -23 
  • CSS PETROȘANI  – GOLDEN KIDS BOCȘA (JI)  34-3 
  • CSS PETROȘANI  – GOLDEN KIDS BOCȘA (JIV)  8-24 
  • CSMMV VULCAN – GOLDEN KIDS BOCȘA (J III) 21 -3
  • CSMMV VULCAN – GOLDEN KIDS BOCȘA (J IV) 16 – 17 
  • CSMMV VULCAN – GOLDEN KIDS BOCȘA (J II) 25 -9

Am participat,după o puază foarte lungă, la un turneu la Vulcan. Cu toate că categoria noastră este de junioare III, fete născute 2007-2008 și mai mici, conducerea clubului ne-a înscris la 3 categorii de vârstă junioare II(fete născute 2005-2006), junioare III(fete născute 2007-2008), junioare IV(fete născute 2009-2010). În această deplasare cu noi au fost și jucătoare începăatoare, care nu au mai mult de 1 săptămână de handbal. Unul dintre obiectivele impuse de prof a fost acela de a integra fetele noi în grup. Turneul acesta este primul în care am avut cele mai multe rezerve decând practic eu handbalul. Faptul că am participat la trei grupe mi s-a părut un turneu interesant și obositor, dar s-a văzut pregătirea fizică, cu toate că cele mai multe dintre noi suntem accidentate. A fost un turneu greu deoarece am avut 5 meciuri legate, cu colege incepătoare. Profu ne-a impus ca și obiectiv să integrăm fetele noi și să jucăm handbal, ceea ce cred că am reușit. Pentru prima dată decând practic eu handbalul antrenorul ne-a permis să ascultăm muzică și să ne simțimim bine. Am reușit să dansăm și dansul JERUSALEMA, dans pe care antrenorul împreună cu părinții vroiau să îl folosească ca și promovare, dar a venit Pandemia și nu au reușit, de aceea mă bucur că am reușit noi. Mă bucur că am reușit, cu ajutorul antrenorului, să integrez fetele noi și să imi fac datoria de căpitan al echipei. Vreau să îmi felcit colegele pentru dăruința depusă, și pe Jako Sara, singurul portar al nostru pentru premiul obținut. – DIANA ILIE – căpitan GOLDEN KIDS BOCȘA

 

 

Leave a reply