Biroul Regional de Cooperare Transfrontalieră Timișoara anunță că au fost semnate alte doua contracte de finanțare.
Programul Interreg IPA de cooperare transfrontalieră România-Serbia (Interreg IPA CBC Romania-Serbia Programme) anunță ca au fost semnate 2 contracte de finanțare, în valoare de aproximativ 1milion de euro.
La nivelul MDLPA au fost semnate 2 noi contracte de finanțare din economiile identificate ca urmare a proiectelor implementate până în prezent.
Cele două proiecte, în valoare de aproximativ 1 milion de euro, vor fi implementate în județele Timiș și Caraș-Severin, atât pentru dezvoltarea rețelelor de asistență socială în cadrul comunităților locale din zonele de frontieră, cât și pentru îmbunătățirea calității educației și sănătății, prin implementarea de servicii inovatoare de înaltă calitate.

Cele două proiecte se adaugă celor 70 de proiecte contractate până în prezent, însumând o valoare totală de 81 milioane de euro.
Pentru perioada următoare, la nivelul Autorității de Management a Programului se va continua procesul de contractare pentru următoarele proiecte din lista de rezervă, pe măsură ce vor fi identificate economii suplimentare la nivelul programului.

Leave a reply