Home / Banat / Grădinițele „Floarea-Soarelui” și „Dumbrava Minunată” din Reșița își vor desfășura activitatea în alte spații de învățământ

Grădinițele „Floarea-Soarelui” și „Dumbrava Minunată” din Reșița își vor desfășura activitatea în alte spații de învățământ

Activitatea Grădiniței cu Program Prelungit „Floarea-Soarelui” și a Grădiniței cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată”, din Reșița, va fi desfășurată în alte spații de învățământ, ca urmare a începerii lucrărilor de modernizare a celor două grădinițe.

În cadrul unei ședințe de lucru organizate ieri, 20 aprilie 2021, au fost adoptate soluțiile pentru asigurarea activității celor două instituții de învățământ preșcolar în condiții optime, pe perioada reabilitării clădirilor proprii.

Astfel, activitatea grupelor de program prelungit, din cadrul Grădiniței cu Program Prelungit „Floarea-Soarelui”, va fi desfășurată la parterul Corpului C al Colegiului Național „Mircea Eliade”, iar grupa de program normal din cadrul aceleiași grădinițe în incinta Grădiniței cu Program Normal „Pinochio”. Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” își va desfășura activitatea la parterul Școlii Gimnaziale Nr. 8 din Reșița, iar cele două creșe, în incinta Clubului Sportiv Școlar.

 

 

About editor editor

Check Also

ANUNŢ OPRIRE APĂ ORAVIȚA în data de 07.06. 2021 –str Răcășdiei (parțial)

În vederea  eliminării unei avarii apărute pe str.Răcășdiei, se va opri furnizarea apei în data …

Lasă un răspuns