În fiecare an pe data de 22 aprilie celebrăm Ziua Pământului pentru a ne reaminti planeta Pământ și ecosistemele sale ne oferă condițiile necesare pentru întreținerea vieții. Ziua Planetei Pământ a fost declarată sărbătoare oficială de către Organizația Națiunilor Unite (ONU), în anul 2009.

Anul acesta, se împlinesc 51 de ani de când celebrăm Ziua Pământului iar această sărbătoare are trebui extinsă prin acțiuni periodice cu scopul de a ocroti planeta noastră. Astfel PrimăriaFăget și Casa Efrata din Făget și-au dat mâna pentru a marca această zi prin acțiuni de ecologizare în orașul Făget.

”Este o amplă acțiune de voluntariat în încercarea de a proteja planeta care ne găzduiește pe toți. În urma unei discuții cu reprezentanții Casa Efrata din Făget, tocmai din dorința de a respecta și proteja planeta în care trăim și implicit orașul nostru, am decis   ne implicăm direct și le acordăm suportul logistic pentru această inițiativă demnă de lăudat care, sperăm noi, fie un success și, de ce nu?, devină un obiceispune SilviuDumitrescu, consilierul personal al primarului orașului Făget.

Potrivit autorităților cetățenii sunt așteptați se înscrie voluntar în acest proiect. Pentru date suplimentare și înscrieri pot fi contactați organizatorii:

Dorin Povian telefon 0735057848

Silviu Dumitrescu telefon 0728642466

Leave a reply