Arhivă

„Vaccinare și testare pentru învățare”, campanie lansată și în Caraș-Severin

Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin (ISJ) organizează lansarea Campaniei Naționale „Vaccinare și testare pentru învățare”, în vederea promovării acțiunilor de vaccinare și testare a tuturor persoanelor implicate în actul educațional.

Pentru a putea reveni în siguranță, fizic, la școală, Campania Națională, care are ca principal scop promovarea acțiunilor de vaccinare și testare a tuturor persoanelor din domeniul educației, va fi lansată și în județul Caraș-Severin, mâine, 14 aprilie 2021.

La întâlnirea organizată de ISJ Caraș-Severin, care va avea loc în Sala de ședințe a Consiliului Județean Caraș-Severin, va participa secretarul de stat pentru învățământ preuniversitar, Ion Sorin, directori ai unităților de învățământ preuniversitar, reprezentanți ai Centrului Universitar UBB din Reșița, ai federațiilor sindicale din educație – filiala Caraș-Severin, ai părinților și elevilor și ai societății civile.

Reprezentanții autorităților publice locale și județene și ai Direcției Sanitare Publice Județene Caraș-Severin sunt parteneri în cadrul acestei campanii, care se va derula până pe data de 29 aprilie 2021, în fiecare județ din România.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts