Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin (ISJ) organizează lansarea Campaniei Naționale „Vaccinare și testare pentru învățare”, în vederea promovării acțiunilor de vaccinare și testare a tuturor persoanelor implicate în actul educațional.

Pentru a putea reveni în siguranță, fizic, la școală, Campania Națională, care are ca principal scop promovarea acțiunilor de vaccinare și testare a tuturor persoanelor din domeniul educației, va fi lansată și în județul Caraș-Severin, mâine, 14 aprilie 2021.

La întâlnirea organizată de ISJ Caraș-Severin, care va avea loc în Sala de ședințe a Consiliului Județean Caraș-Severin, va participa secretarul de stat pentru învățământ preuniversitar, Ion Sorin, directori ai unităților de învățământ preuniversitar, reprezentanți ai Centrului Universitar UBB din Reșița, ai federațiilor sindicale din educație – filiala Caraș-Severin, ai părinților și elevilor și ai societății civile.

Reprezentanții autorităților publice locale și județene și ai Direcției Sanitare Publice Județene Caraș-Severin sunt parteneri în cadrul acestei campanii, care se va derula până pe data de 29 aprilie 2021, în fiecare județ din România.

Leave a reply