Arhivă

Campania Națională ,,Vaccinare și testare pentru învățare!”

Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin organizează lansarea Campaniei Naționale ,,Vaccinare și testare pentru învățare!”, campanie care are ca scop promovarea acțiunilor de vaccinare și testare a tuturor persoanelor implicate în actul educațional, în vederea combaterii pandemiei Covid-19, pentru a putea reveni în siguranță, fizic, la școală.

Campania se va derula în perioada 8-29 aprilie 2021, în fiecare județ din România. În Caraș-Severin, lansarea va fi în data de 14.04.2021, ora 8.30, în Sala de ședințe a Consiliului Județean, etajul I, în prezența secretarului de stat pentru învățământ preuniversitar, Ion Sorin. La această întâlnire vor participa reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin, directori ai unităților de învățământ preuniversitar, reprezentanți ai Centrului Universitar UBB din Reșița, reprezentanții federațiilor sindicale din educație – filiala Caraș-Severin, reprezentanți ai părinților și elevilor și reprezentanți ai societății civile. De asemenea, dezbaterea va fi transmisă și online, cu participarea tuturor directorilor de unități de învățământ preuniversitar din județ.

Parteneri în cadrul acestei campanii derulate și în județul Caraș-Severin sunt reprezentanți ai autorităților publice locale și județene și ai Direcției Sanitare Publice Județene Caraș-Severin.

 

 

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts