Arhivă

Întrevedere cu AmCham – Camera de Comerț Americană

Datorită faptului ca ANPC isi doreste sa fie cat mai aproape de consumatori, pe primul loc aflându-se transparenta si eficientizarea instituției, acestia au avut o întrevedere cu AmCham-Camera de Comerț Americană.

Acestia au dezbatut idei cu privire la construcția Romaniei si o posibila imbunatatire. Mesajul venit din partea echipei de prezentare a fost unul de sustinere pentru noua conducere ANPC dar nu in ultimul rand, a fost un mesaj centrat in jurul consumatorului.

 Principala tema a fost planul pe termen scurt si mediu despre imbunatatirile unor aspecte care se vor transpune mai apoi in societate.

 De asemenea, președintele ANPC, domnul Claudiu Dolot, isi doreste punerea in practica a aspectelor discutate pentru ca, asa cum dânsul subliniaza:

   “Pentru a lua cele mai bune decizii și a trasa direcții cât mai realiste, este nevoie de o prezență la firul ierbii. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor rămâne o instituție de control, însă dincolo de acest aspect, ea trebuie să devină o instituție cât mai apropiată de consumatori și parteneri, deoarece comunicarea joacă un rol primordial în mandatul meu.”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts