Potrivit declarațiilor venite din partea tinerei primărițe, Violeta Murari, turismul din județul Timiș se poate relansa tocmai din zona lacului Surduc.

Astfel, conform anunțului premierului Cîțu privind relaxarea restricțiilor, primarului comunei Fârdea ia în considerare posibilitatea ca la mijlocul lunii iunie să fie organizată o nouă ediție a “Zilelor Lacului Surduc”

“Nu este un loc mai bun ca malul lacului, iar participarea spectatorilor la evenimente poate fi controlată și spectatorii pot avea acces în baza unui test PCR, un test rapid sau pur și simplu cu dovada vaccinării. De mai bine de un an, zona Fârdea- Luncani-Tomești, cea mai frumoasă zonă turistică din județ, a avut de suferit din cauza coronavirusului. Ar fi o binecuvantare pentru noi să avem aceasta șansă de a da startul turismului în Timș și în Banat. Sunt sigură că putem asigura desfășurarea evenimentului în cele mai bune condiții. Mizăm pe sprijin din partea Consiliului Județean Timiș, de la Asociația Pentru Dezvoltarea Turismului Timiș, de la colegii primari, dar și de la mai multi sponsori care sunt gata să ne ajute, iar echipa mea lucrează, deja, la un proiect.”

Zona Lacului Surduc este o zonă iubită de toți bănățenii fapt pentru care s-a ajuns și la organizarea în fiecare an a evenimentului intitulat “Zilele Lacului Surduc”, iar la spectacolele din cadrul acestuia au participat formații cunoscute de muzică populară și ușoară, dar șă echipaje aparținând ISU Timiș care, au făcut demonstrații pe lac.

 

 

Leave a reply