Firma SUREXPORT COMPANIA AGRARIA S.L. din regiunea Huelva, localitatea Almonte, Spania, prin intermediul intermediul Reţelei EURES România, oferă 900 locuri de muncă în agricultură la recoltarea fructelor.

Sunt solicitate persoane cu experiență în agricultură și capabile să recolteze căpșuni, zmeură, mure și afine la temperaturi ridicate de primăvară, din sere, iar muncitorii vor lucra 6 ore și 30 minute pe zi, cu pauză de masă de o jumătate de oră. Angajarea se face cu contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă de 15 zile.

Cazarea este oferită gratuit de către companie , iar pentru utilități (electricitate, apă, gunoi și butelie) se plătesc 1,73 euro/zi din net. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este plătită de muncitor.

Nu se solicită cunoașterea vreunei limbi străine, iar salariul oferit este de 44,99 euro pe zi, din care se scad asigurări de sănătate și TVA (net 41,29 euro/zi).Orele suplimentare se plătesc cu 7,47 euro brut/oră. La finalul campaniei , firma plătește un bonus de 0,70 euro cenți/zi persoanelor noi și 0,80 euro cenți/zi persoanelor care au mai lucrat la această firmă.

Persoanele cu domiciliul în județul Caras-Severin, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente:

– consimțământ tip (se completează la sediul Agenției);

-copie act identitate;

-declarația pe propria răspundere privind starea de sănătate a solicitantului;

– CV;

-NIE (numărul de securitate socială din Spania – acolo unde este cazul).

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 15 aprilie 2021, iar persoanele selectate vor fi contactate de angajator.

 

Informații suplimentare pot fi obținute la telefon 0255/212160.

Leave a reply