Arhivă

Surpriză de la Caraș-Severin: Sorin Grindeanu prezentat ca viitorul președinte al României

La finele săptămânii trecute, în Caransebeș, a avut loc o ședință de Birou Județean interimar PSD Caraș-Severin, la care a participat și Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte Partidului Social Democrat.

Întâlnirea a fost condusă, spun sursele noastre, de către senatorul Ion Mocioalcă, care l-a prezentat pe Sorin Grindeanu ca „noul președinte al PSD” și, posibil, „viitorul președinte al României”.

Prezentarea a șocat auditoriul, fiind pentru prima oară când Sorin Grindeanu este prezentat ca un posibil candidat la prezidențiale din partea social democraților. PSD nu a mai reușit să câștige președinția României din anul 2000.

Primari excluși

Pentru că au fost acuzații de non combat în campania pentru alegerile parlamentare, patru primari și doi consilieri județeni au fost excluși din PSD.

„Vom ataca decizia în instanță pentru că aici vorbim despre un organism interimar, care nu poate decide suspendări sau excluderi din partid” ne-a declarat Luca Mălăiescu, primarul PSD de la Oțelu Roșu.

„Nu e normal ce se petrece și eu voi ieși joi cu o declarație de presă” a spus și deputatul Marius Damian după ce și acesta se afla pe lista cu suspendări. Decizia suspendării acestuia, însă, nu a putut fi luată deoarece acesta este deputat și nu poate fi suspendat decât de către forurile centrale ale PSD.

Au mai fost suspendați primarul Dumitru Ursu de la Oravița, primarii comunelor Luncavița și Obreja precum și consilierii județeni Ioan Crina și fosta judecătoare Gabriela Stuparu. Cu toții declară că vor contesta în instanță decizia de suspendare iar Dumitru Ursu spune că el trebuia exclus nu suspendat.

sursa: PressHub

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts