Recent Centrul de Tineret Moniom a deschis și o sală de haloterapie, o sală care a fost amenajată exact ca o salină și care ajută foarte mult la imunizarea copiilor împotriva răcelii și a virozelor respiratorii.

Orice copil poate avea acces gratuit la această sală și, pentru a nu se plictisi, cei de la Centrul de Tineret vin și cu o ofertă educațională și de dezvoltare personală pentru cei mici, astfel încât pe lângă partea de imunizare și respirație curată să aibă parte și de multă, multă joacă dar și de activități care să le dezvolte creativitatea.

Prima serie de copii cu vârste între 7 și 10 ani a sărbătorit recent încheierea activităților din cadrul pachetului educațional #CreștemSănătosÎmpreună, găzduit de sala de #haloterapie a Centrului Moniom.
A fost o experiență ziditoare și plină de beneficii pentru ei. #DezvoltarePersonală, #LucruÎnEchipă, #socializare, #AteliereArtistice, aerosoli cu #IoniDeSare – sunt doar câteva din beneficiile acestui pachet educațional.
„Anunțăm, cu acest prilej, că lansăm înscrierile pentru un nou grup de copii cu vârste între 7 și 10 ani, care va putea beneficia de activitățile de la #salină începând de MARȚI 23 Martie 2021. Informații suplimentare la numărul de telefon: 0734.77.34.77, sau pe pagina noastră:

Haloterapie Moniom” scriu cei de la Centrul de Tineret.

Leave a reply