Home / Banat / BĂRBAT REȚINUT PENTRU FURT

BĂRBAT REȚINUT PENTRU FURT

Polițiștii Secției 1 Timișoara au reținut un bărbat, de 41 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt pe raza municipiului Timișoara. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și ArestarePreventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

La data de 24 februarie a.c., polițiștii Secției 1 Timișoara, au fost sesizați de către un cetățean cu privire la fapul în timp ce se deplasa pe stradaEugeniu de Savoya din Timișoara a depistat o persoanăde sex masculin în timp ce sustrăgea un aparat de sudură din boxa unui imobil. Polițiștii ajunși la fațalocului au constatat cele sesizate se confirmă, fiindvorba despre un bărbat de 41 de ani, pe care l-au condus la sediul Secției 1 Poliție UrbanăTimișoara.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Secției 1, bărbatul de 41 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentrusăvârșirea infracțiunii de furt și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrulInspectoratului de Poliție Județean Timiș.
Aparatul de sudură a fost înapoiat aparținătorului.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentăriiîntregii activități infracționale a celui în cauză.

About editor editor

Check Also

ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA -06.09.2021

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA -06.09.2021– str. Poștei, Oltului, Uzinei (parțial)   În vederea eliminării …

Lasă un răspuns