Home / Banat / Romeo Dunca, despre PMP Caraș-Severin

Romeo Dunca, despre PMP Caraș-Severin

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca și-a exprimat în cursul serii de 15 noiembrie, pe pagina sa de Facebook, poziția vizavi de afirmația lui Eugen Tomac .
Eugen Tomac susținea in mediul online faptul că Partidul Mișcarea Populară este singurul partid din Parlament care timp de patru ani nu a făcut niciun fel de înțelegere cu Partidul Social Democrat, nu a negociat pentru nicio funcție , cu atât mai mult, a refuzat discuțiile cu membrii PSD.
Președintele C.J. C.S.- Romeo Dunca a reacționat de îndată spunând :
„PMP e un partid de dreapta. Foarte adevărat!
Dar nu toți din acest partid sunt . Aici la noi, PMP-ul face alianțe și cu stânga dacă acestea rezolvă interesele d-lui Ionuț Popovici. Analizați situația alianțelor pt majorități în CL din comunele Carașului și veți vedea. ÎN 2016 PMP a făcut o alianța rușinoasă în CJ CS în urma căreia PSD-ul lui Mocioalca prin Silviu Hurduzeu a ajuns la putere.
În acest fel jaful din banul public s-a împărțit între cei doi reprezentanți de partid.
Mocioalca a păstrat influența la banii furați de la popor prin Direcția Județeană de drumuri via Bejerita, Stika și firmele de sub influența lor iar PMP-ul prin Ionuț Popovici a făcut regulile la DGASPC.
În acest fel , această direcție a ajuns să adăpostească persoane care nu au nicio treabă cu protecția socială încasând salarii nemeritate.
Persoanele asistate , prin scheme de hoție nerușinată au ajuns să extragă din bugetul unui județ vandalizat , până la 6000eur/asistat . Trist e că o mare parte din sume nu au servit persoana asistată ci doar asocierea canceroasă gestionată de membrul PMP.
Din acest motiv dle Tomac, deși m-ați convins că dv și marea majoritate a PMP-ului sunteti persoane oneste , puteți face astfel de afirmații numai după ce vă faceți curățenie în propriul partid.
Ce folos că în parlament nu, dacă în teritoriu da…”

PE

About admin

Check Also

ANUNȚ OPRIRE APĂ în REŞIŢA

ANUNȚ OPRIRE APĂ în REŞIŢA –10.05.2022- Str. Rândul 3, Mierlei,Turturelelor,Banaduc,Vulturilor, Alunilor interval ORAR 12:30-16:00 ANUNȚ …

Lasă un răspuns