Home / Banat / Romeo Dunca, despre PMP Caraș-Severin

Romeo Dunca, despre PMP Caraș-Severin

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca și-a exprimat în cursul serii de 15 noiembrie, pe pagina sa de Facebook, poziția vizavi de afirmația lui Eugen Tomac .
Eugen Tomac susținea in mediul online faptul că Partidul Mișcarea Populară este singurul partid din Parlament care timp de patru ani nu a făcut niciun fel de înțelegere cu Partidul Social Democrat, nu a negociat pentru nicio funcție , cu atât mai mult, a refuzat discuțiile cu membrii PSD.
Președintele C.J. C.S.- Romeo Dunca a reacționat de îndată spunând :
„PMP e un partid de dreapta. Foarte adevărat!
Dar nu toți din acest partid sunt . Aici la noi, PMP-ul face alianțe și cu stânga dacă acestea rezolvă interesele d-lui Ionuț Popovici. Analizați situația alianțelor pt majorități în CL din comunele Carașului și veți vedea. ÎN 2016 PMP a făcut o alianța rușinoasă în CJ CS în urma căreia PSD-ul lui Mocioalca prin Silviu Hurduzeu a ajuns la putere.
În acest fel jaful din banul public s-a împărțit între cei doi reprezentanți de partid.
Mocioalca a păstrat influența la banii furați de la popor prin Direcția Județeană de drumuri via Bejerita, Stika și firmele de sub influența lor iar PMP-ul prin Ionuț Popovici a făcut regulile la DGASPC.
În acest fel , această direcție a ajuns să adăpostească persoane care nu au nicio treabă cu protecția socială încasând salarii nemeritate.
Persoanele asistate , prin scheme de hoție nerușinată au ajuns să extragă din bugetul unui județ vandalizat , până la 6000eur/asistat . Trist e că o mare parte din sume nu au servit persoana asistată ci doar asocierea canceroasă gestionată de membrul PMP.
Din acest motiv dle Tomac, deși m-ați convins că dv și marea majoritate a PMP-ului sunteti persoane oneste , puteți face astfel de afirmații numai după ce vă faceți curățenie în propriul partid.
Ce folos că în parlament nu, dacă în teritoriu da…”

PE

About Grad Bianca

Check Also

S-a semnat contractul “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, a rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare din Reșița”

Contractul CS-CL-06 “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare …

Lasă un răspuns