Alin Minteuan a acceptat provocarea numită CSM Reşiţa, şi e gata să-şi treacă o nouă reuşită în palmaresul de antrenor. Principalul rosso-nerilor admite că nu s-a înhămat la o treabă uşoară: Reşiţa a adunat puţine puncte până acum, iar programul din perioada următoare e unul destul de dificil, dar reacţia jucătorilor la primele antrenamente e dătătoare de speranţe, spune noul şef de pe banca tehnică  a CSM-ului.

„Înainte să vin la Reșița am analizat un pic lotul acestei echipe și am văzut că sunt mulți jucători care au evoluat la nivel de primă ligă. Sincer, nu-mi pare rău că am venit aici, pentru că după primele două antrenamente am văzut o reacție fantastică din partea jucătorilor. Acest lucru mă bucură și 100% îmi dă încredere pentru primul meci. Nu mă interesează în acest moment jocul, din punctul de vedere al privitorului, ci rezultatele. În acest moment trebuie să adunăm puncte. Primul meu obiectiv este să aduc zâmbetul pe fața jucătorilor. Am avut niște discuții cu ei și i-am văzut cu capul în pământ. Acest lucru în sport nu există. Trebuie să facă cu plăcere această meserie. Acest lucru am încercat să-l fac, și în mare parte cred că am reușit. Trebuie să așteptăm să vină și rezultatele, care nu vor veni dacă nu vom fi 100% motivați. Avem sprijinul conducerii, dar totul depinde de ei. Noi antrenorii, conducătorii și cei de la club suntem în slujba jucătorilor. Reşiţa are un public fantastic, țin minte de pe vremea când eram jucător, dar totul ține de rezultate. Fără rezultate nu se poate construi nimic. La meciul de sâmbătă îmi doresc să-i văd pe jucători că evoluează cu plăcere. Vreau să vad că nu și-au ales această meserie în zadar. Lotul este cam complet, am înțeles că mai sunt 2 jucători care încă n-au scăpat de acest virus. Acka este suspendat, în rest toată lumea este bine. Vreau să-i asigur pe suporteri că am venit aici să construiesc ceva și mă voi implica 100%. Îi asigur că voi face tot ceea ce va depinde de mine. Și fotbaliștii vor face la el. Cât timp voi fi eu la Reșița jucătorii vor da totul la fiecare meci. Nu cred că va exista vreun fotbalist care, atunci când va ieși de pe teren, să nu aibă echipamentul murdar. Fotbalul se joacă cu sacrificiu”, a declarat astăzi Alin Minteuan, noul antrenor al echipei CSM Reșița.

Primul său examen în calitate de principal al rosso-nerilor este programat sâmbătă, când îl va înfrunta chiar pe predecesorul său: în etapa a 11-a a ligii secunde, CSM Reşiţa se va deplasa la CS Mioveni, echipă preluată recent de Alexandru Pelici.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Leave a reply