Sabin Dușko Răciu, coordonator regional și membru al Consiliului Național al PLUS și-a depus candidatura în cadrul alegerilor interne pentru Parlamentul României.

Pentru Sabin Dușko Răciu, cărășan la origini,  arhitect cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu și membru în diverse organizații profesionale( precum Ordinul Arhitectilor din Romania),  construcția unui viitor mai bun în județ începe cu oamenii.

Pentru USR PLUS este importantă calitatea umană:

”Județul Caraș-Severin are nevoie de oameni competenți, integri, care să lupte pentru județ nu din obligație, ci din dorința de a contribui la creșterea calității vieții a comunității. PLUS Caraș-Severin își dorește ca toți cei care candidează pentru a reprezenta interesele comunității să își amintească aceste aspecte, extrem de importante pentru proiectul politic USR PLUS”- spun aceștia.

“Cultura, pe lângă rolul vital în crearea identității naționale, constituie de asemenea și o resursă inepuizabilă. O resursă ce poate fi exploatată atât din punct de vedere social (prin promovarea tradițiilor, a istoriei, a mentalităților locale/naționale), cât și economic (prin componenta creativă, prin consumul cultural, prin turismul cultural). Una din sarcinile pe care le văd absolut necesare să fie îndeplinite de către parlamentarii USRPLUS este aceea de a fi promotori activi ai integrării viziunii și obiectivelor prioritare la nivelul județului.

O abordare integratoare a direcțiilor prioritare pentru Caraș-Severin trebuie să includă fără doar și poate: Infrastructura (de la mobilitate și educație până la serviciile sociale sau medicale), Patrimoniul (natural și construit) și Turismul (o altă resursă inepuizabilă) având în vedere faptul că potențialul maxim al județului poate fi atins tocmai prin corelarea abordării acestor priorități.”- spune  Sabin Dusko Răciu.

Leave a reply