Punctele sunt importante, indiferent de adversar, dar o victorie într-un derby local e mai frumoasă pentru microbişti! De aceea, orice confruntare CSM Reşiţa – Politehnica Timişoara trezeşte orgolii şi polarizează interesul suporterilor celor două formaţii, care fac calcule şi se duelează verbal, în aşteptarea spectacolului  fotbalistic. Acesta va începe mâine, la ora 11.00, pe stadionul din Valea Domanului. Conjunctura e una interesantă: Poli Timişoara a avut un start lansat, cu două victorii şi un egal, bilanţ care plasează deocamdată trupa lui Octavian Benga în plutonul fruntaş al clasamentului. De cealaltă parte, CSM Reşiţa a început cât se poate de rău, cu o înfrângere usturătoare în faţa Petrolului, dar şi-a mai reparat moralul cu succesul de la Bacău. Meciul de mâine e deschis oricărui rezultat, spune preşedintele reşiţean Cristian Bobar, care speră ca punctele să intre în contul CSM-ului.

Este un meci foarte important pentru noi, ținând cont că jucăm cu Poli Timișoara, o echipă foarte bună. Cred că, alături de Petrolul și Rapid, Poli este cea mai în formă echipă din campionat. A luat puncte și de la U Cluj, a învins și acasă, are un nucleu de jucători foarte experimentați, care joacă de mulţi ani împreună, iar un plus a adus și Dan Alexa, în calitate de manager al clubului. Se vede că fac o treabă bună. Este clar că şi noi avem acum un moral mai bun, chiar dacă nu suntem în totalitate refăcuți după acel eșec cu Petrolul, dar ne dorim foarte mult să facem un meci frumos și să luăm puncte cu Poli. Nu avem jucători accidentați, a trebuit doar să ne refacem după deplasarea lungă de la Bacău. Le mulțumesc suporterilor pentru susținere și le transmit aceste mulțumiri din partea jucătorilor și antrenorilor. Am simțit că ne-au rămas aproape și după eșecul cu Petrolul. Le mulțumim că achiziționează biletele virtuale și cardurile de fidelitate. Sperăm ca într-un timp scurt să fie permis accesul publicului, moment în care posesorii cardurilor de fidelitate vor avea prioritate„, a declarat Cristian Bobar.

Întâlnirea CSM Reşiţa – ASU Politehnica Timişoara, joc programat în contul etapei a 4-a, se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului.

Leave a reply